2011. december 19., hétfő

Marsupilami 4. - Jelenlegi ára: 689 Ft


Marsupilami, a palombiai dzsungel fekete-sárga bundájú kis őslakója messze lakik a nagyváros zajától, csak az őserdő világát ismeri. De egy napon az emberek betörtek Marsupilami paradicsomába, és mindent a feje tetejére állítottak. Elérkezett az idő, hogy Marsupilami felvegye a kesztyűt, és megvédje otthonát. Fejest ugrik hát az emberek világába és hihetetlen kalandok során bejárja az egész világot. Eszével és leleményességével megold minden problémát és legyőz minden ellenséget.
Epizódok:
9. Marsolimpia :
Az olimpia előestélyén a palombiai csapat kilátástalannak látja a versenyt. Edzőjük felfedezi Marsipulami kivételes tehetségét és az ő hathatós segítségével sikerül győznie a csapatnak.
10. Marsupilami a királynő udvarában:
Marsupilami örül, hogy apa lehet. Öröme azonban nem tart sokáig miután az első két tojás kikel, a harmadikat pedig ellopják még mielött kikelne.
11. Marsupilami a Grand Hotelben:
Mialatt úszkálnak a folyóban, a Marsipulamik beakadnak egy halászhálóba és egy szálloda konyhájába kerülnek. Hamarosan barátra lelnek a szakács Julio személyében. A hotel vezetője már nem olyan barátságos és minden követ megmozgat, hogy elkapja őket.
12. Marsupilami az állatkertben:
Egy kis csimpánz kiesik egy teherautóból és belepottyan abba a folyóba ahol a Marsipulami család fürdik. Miközben vadászok próbálják meg elfogni a Marsipulamikat véletlenül a csimpánz kerül a hálójukba. Úgy döntenek eladják az állatkertnek.
Hang: magyar (DD 2. 0)
Felirat: -
Kép: 4: 3
Játékidő: 96 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel, Előzetesek
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 689 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 12:00
. Marsupilami 4. - Jelenlegi ára: 689 Ft