2012. február 27., hétfő

Anakonda 1-2. díszdoboz (2 DVD) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Joglejárt boltban már nem kapható!
Bontatlan!
Mind a két film magyar szinkronnal és felirattal.
Anakonda 1-2. díszdoboz (2 DVD)
Műfaj:
akció, horror, kaland, thriller
A KIADVÁNYBAN A KÖVETKEZŐ TERMÉKEK TALÁLHATÓK:
Anakonda + Anakonda 2. - A véres orchidea
Anakonda
Anaconda (USA - 1997)
Műfaj:
akció, horror, thriller
Rendezte:
Luis Llosa
Szereplők:
Jennifer Lopez, Eric Stoltz, Ice Cube, Jon Voight
Tartalom:
Terri Floresdokumentumfilmet készül forgatni egy titokzatos brazíliai indián törzsről. Kis stábjához csatlakozikPaul Sarone, a magányos vadász, aki hamarosan átveszi az irányítást a hajón.
A csapat egyre mélyebbre hatol a folyón az őserdő sűrűjébe, ám a filmesek kezdenek ráébredni, hogy Saronecsapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis egyetlen cél hajtja: megtalálni és rabul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres óriási anakondát. Ezért a célért mindent és mindenkit hajlandó feláldozni.
Az expedíció valódi rémálommá változik - a dzsungelben járatlan filmesek kénytelenek egy őrültre bízni az életüket, aki éppen egy gyilkos anakonda gerincroppantó szorítása felé taszítja őket!
Anakonda 2. - A véres orchidea
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (USA - 2004)
Műfaj:
akció, horror, kaland
Rendezte:
Dwight Little
Szereplők:
Johnny Messner, KaDee Strickland, Morris Chestnut, Matthew Marsden
Tartalom:
Tudományos expedíció indul a borneói dzsungelbe, a világ azon kevés tájainak egyikére, melyet a fehér ember még nem térképezett fel és nem hódított meg. Egy gyógyszergyártó nagyvállalat korábbi híradások és legendák alapján úgy sejti, hogy arrafelé nő egy ritka és különleges fekete orchidea, melynek virágából új gyógyszerek hatóanyaga nyerhető ki. A cég vezetősége biztos benne: ha sejtésük igaznak bizonyul, a halálra találnak gyógyírt. De nem ők viszik vásárra a bőrüket. Az erdő sűrűjében a kutatók rátalálnak ugyan a keresett növényre, de hamarosan rá kell jönniük, nem ők az elsők. A fekete orchidea kígyók tápláléka. És ezek a kígyók hatalmasra nőnek, elpusztíthatatlanok és nagyon okosak. Tudják, ha a betolakodóknak sikerül kijutniuk a virággal a fák közül, az ő hatalmuknak vége. Az életükért harcolnak.
Akárcsak a tudósok.
EXTRÁK:
Kimaradt jelenetek
Werkfilm (így készült) - Kígyóbűvölők – a film speciális effektusai
Előzetes


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2012-03-16 04:18
. Anakonda 1-2. díszdoboz (2 DVD) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft